Nieuws

Een aantal van onze leden is geïnterviewd door de krant over hun ervaring met Sjef Muziek en Harmonie Kolping's Zonen. Lees ze rustig een keertje door en misschien volg jij hun pad?

Krijn Wierikx

'Tijdens de repetities hoor je de muziek steeds mooier worden'

Hij is vijftien jaar, luistert graag naar jazzmuziek en muziek uit de jaren zeventig en tachtig. Krijn Wierikx weet het wel. Hij koos voor de trompet. “Daar kun je alle kanten mee op. Ik zou heel graag goed jazzmuziek willen spelen.” Krijn begon met les. “Ik vind het super leuk op les, maar ben ook blij dat mijn docent me aanspoorde om een kijkje te nemen bij een orkest.” Met het project Sjef Muziek van Harmonie Kolping’s Zonen pakte hij die kans.

Bron: https://www.internetbode.nl/regio/bergen-op-zoom/algemeen/287210/-een-orkest-geeft-nieuwe-dimensie-aan-muziek-maken-

Wist je dat...

We in oktober 2019 weer op kamp gaan met onze jeugd orkesten? Eens in de 2 jaar gaan we op kamp, alle leden uit het opstap en klein orkest mogen mee. Als je mee hebt gedaan met Sjef Muziek en het super leuk vond is er natuurlijk de mogelijkheid om na de vakantie mee te blijven spelen, en dus ook om mee op kamp te gaan.

Eefje Hoeven

Dat het super leuk is om in een orkest te spelen, hoef je de 18-jarige Eefje niet te vertellen. Zij speelt al vier jaar in harmonie Kolpings' zonen. Maar het zou natuurlijk nóg leuker zijn, als er nog meer nieuwe leden bij kwamen. Daarom organiseert Kolpings zonen voor de derde keer op rij 'Sjef Muziek'. "Het is dé manier om op een laagdrempelige manier eens kennis te maken het het spelen in een orkest", legt Anne Liefbroer uit.

Bron: https://www.internetbode.nl/regio/bergen-op-zoom/algemeen/286128/kolping-s-zonen-maakt-zich-op-voor-derde-editie-voor-sjef-muziek-